AVGUST SA TRADICIJOM KINE

 AVGUST SA TRADICIJOM KINE

Za Vaš odmor smo pripremili :

  „Jin – Jang“ masaža u kojoj ćemo prilagoditi aromaterapijsko ulje prema vašim trenutnim potrebama – relaksacija ili energizacija. Pored izuzetnog efekta same masaže koja će opustiti Vaše mišiće, aromaterapijska ulja prodiru u krvotok i dovode do promene nivoa energije u Vašem telu i na taj način Vas efikasno oslobađaju od stresa.

  Masaža lica – uljem pirinčanih klica. Ovo ulje je tradicionalni azijski sastojak za održavanje lepote. Izuzetno hidrira kožu i čini je mekom i svežom. Zahvaljujući vitaminu E i B, elastinu i kolagenu podstiče regeneraciju, učvršćuje kožu i ima anti-age efekat. U kombinaciji sa limfnom drenažom  koža će biti detoksikovana, hidrirana i blistva.

  3 vrste čaja – tretman tela čiju osnovu čini dragocena mešavina belog, zelenog i crnog čaja. Oni su moćni antioksidansi koji štite telo od prevremenog starenja i podstiču proces prirodne detoksikacije što jača imuni odgovor Vašeg organizma. Tretman će očistiti i opustiti Vaše telo, razbistriti um, a Vašu kožu će hidrirati, regenerisati i učiniti je jedrom i mekom. 

Rezervaciju možete izvršiti direktno na recepciji Spa & Wellness centra ili pozivom na broj +381659191798

REZERVACIJE:​
Comments are closed.