IMG_teretana

Teretana

U teretani VIP Casa Club-a možete iskoristiti Vašu Fit Pass karticu. Našu teretanu su korisnici Fit Pass-a ocenili usključivo najvišim ocenama.

www.fitpass.rs

Znamo koliko je važno za vaše zdravlje da trening odradite u najboljim uslovima. Zato smo otišli korak dalje i napravili prostor po zahtevima profesionalnih sportista. U preko 200m² idealno klimatizovanog prostora, nalazi se teretana, opremljena najsavremenijim PRECOR spravama za vežbanje:
- kardio oprema, - spining, - simulator nordijskog trčanja, - trake za trčanje, - strenght oprema, - mašine za razvoj snage i slobodni tegovi, - bogata ponuda fitness rekvizita, - mogućnost individualnog treninga, - klimatizovan prostor.
Prostrana i moderno opremljena, na raspolaganju je gostima VipCasa Club-a i posetiocima, tokom celo dana. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje.
Radno vreme teretane od 8:00 do 21:00h.
Treninzi za goste Vip Casa Club-a su besplatni.
CENOVNIK
Teretana jedan termin 500,00 rsd
Teretana 16 termina 3.200,00 rsd
Osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno korišćenje teretane bez nadzora punoletne osobe.Za sve rekreativce, kao i profesionalne sportiste postoji mogućnost individualnog treninga sa trenerima Vip Casa Cluba.