IMG_vinarija

Restoran i Vinarija

Casa de Vinos je u vrhu omiljenih lokacija, svima koji su bar jednom doživeli magiju satkanu od vina, hrane i muzike. Naizgled samo restoran-vinarija sa pansionskim i A la carte obrocima, u trenutku pokaže svoje čari i postane epicentar dobrog osećaja. Na planini koja odiše lepotom i tradicionalnim srpskim gostoprimstvom uživajte u najlepšim ukusima mora, različitih kontinenata i nacionalnih kuhinja. Vodeći računa o specifičnim zahtevima naših gostiju, trpeza obiluje najraznovrsnijim namirnicama za različite režime ishrane, ali i autentičnim zlatiborskim specijalitetima, neizostavnom atrakcijom zlatiborskog turizma.
U prijatnom ambijentu restorana i terase Casa de Vinos, tokom cele godine traje vinski festival, događaj koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Prateći Vinski kalendar Vip Casa Club-a lako ćete odabrati svog domaćina i doba godine koje ćete provesti na Zlatiboru.
Doživite svoje putovanje oko Sveta, bez kofera i pasoša. Uz čašu dobrog vina zaplovite kroz ukuse svetskih kuhinja i prepustite se užitku koji vam pripremaju najbolji kuvari. Drugačiji od standardnih restoranskih ponuda, u Casa de Vinos možete odabrati između Vip Casa menija i Kameleon kuhinje.
Pripremanje hrane kod nas je umetnost kojoj posvećujemo mnogo vremena i još više ljubavi. Kombinacijom tradicionalnog načina pripremanja hrane i savremenih internacionalnih recepata nastaje Vip Casa meni, sa preko 30 jela za koja biramo samo najkvalitetnije namirnice.
Poseban i uvek drugačiji od svih na koje ste navikli, Kameleon meni svakog meseca dobije boje druge nacionalne kuhinje. Tokom godine očekuje vas putovanje kroz 12 različitih kuhinja, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, preko Aljaske i SAD-a, pa sve do Francuske, Španije, Turske i drugih zemalja.Kameleon je najbolje iz celog sveta doveo na jedno mesto - u Vip Casa Club

Wine Shop

Vino je oduvek bilo inspiracija za najlepšu poeziju i bezvremena umetnička dela, ali i za stvaranje bajke Casa de Vinos u kojoj vas očekuje preko 100 etiketa domaćih i svetskih vinarija. Počev od manje poznatih, pa sve do vinarija na svetskom glasu, naša paleta vina je pravi raritet za ljubitelje zlatnih kapi. Ukoliko ste se opredelili da svoju bocu ponesete, sa sobom, obučeni somelijeri će vam pomoći da odaberete pravo vino za svaku priliku i uputiti vas na idealnu kombinaciju vina i hrane.