IMG_vinarija

Restoran i Vinarija

Casa de Vinos je u vrhu omiljenih lokacija, svima koji su bar jednom doživeli magiju satkanu od vina, hrane i muzike. Naizgled samo restoran-vinarija sa pansionskim i A la carte obrocima, u trenutku pokaže svoje čari i postane epicentar dobrog osećaja. Na planini koja odiše lepotom i tradicionalnim srpskim gostoprimstvom uživajte u najlepšim ukusima mora, različitih kontinenata i nacionalnih kuhinja. Vodeći računa o specifičnim zahtevima naših gostiju, trpeza obiluje najraznovrsnijim namirnicama za različite režime ishrane, ali i autentičnim zlatiborskim specijalitetima, neizostavnom atrakcijom zlatiborskog turizma.
U prijatnom ambijentu restorana i terase Casa de Vinos, tokom cele godine traje vinski festival, događaj koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Prateći Vinski kalendar Vip Casa Club-a lako ćete odabrati svog domaćina i doba godine koje ćete provesti na Zlatiboru.
Doživite svoje putovanje oko Sveta, bez kofera i pasoša. Uz čašu dobrog vina zaplovite kroz ukuse svetskih kuhinja i prepustite se užitku koji vam pripremaju najbolji kuvari. Drugačiji od standardnih restoranskih ponuda, u Casa de Vinos možete odabrati između Vip Casa menija i Kameleon kuhinje.
Pripremanje hrane kod nas je umetnost kojoj posvećujemo mnogo vremena i još više ljubavi. Kombinacijom tradicionalnog načina pripremanja hrane i savremenih internacionalnih recepata nastaje Vip Casa meni, sa preko 30 jela za koja biramo samo najkvalitetnije namirnice.
Poseban i uvek drugačiji od svih na koje ste navikli, Kameleon meni svakog meseca dobije boje druge nacionalne kuhinje. Tokom godine očekuje vas putovanje kroz 12 različitih kuhinja, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, preko Aljaske i SAD-a, pa sve do Francuske, Španije, Turske i drugih zemalja. Kameleon je najbolje iz celog sveta doveo na jedno mesto - u Vip Casa Club